Shopify -verkkokauppa

Shopify-verkkokaupat

Shopify on nykyaikainen, tehokas ja globaali verkkokauppa-alusta, jonka avulla kauppias voi rakentaa helposti seurattavan myyntialustan toimialasta riippumatta. 

Verkkokauppiaana käytössäsi on maailmanlaajuinen sovelluskauppa, jolla verkkokaupan toiminnallisuuksia voi kasvattaa haluamaansa suuntaan

Shopify Partner

Olemme virallinen Shopify Partner. Rakennamme erilaisia projektikokonaisuuksia aina verkkokaupan käyttöönotosta erilaisiin lisäominaisuustarpeisiin ja integraatioihin asti. 

Shopifyssa on pian mahdollisuus myydä suoraan maailmanlaajuisesti eri kohdemaihin. Lue lisää ominaisuudesta artikkelistamme.

Shopify verkkokauppa

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa käydään läpi asiakastarpeet ja lähtötilanne. Päätetään projektin tavoitteet, aikataulut, resurssit ja luodaan projektille raamit. 

1.vaihe

Suunnitteluvaihe

Suunnitteluvaiheessa rakennetaan verkkokaupan konsepti sekä markkinointi- ja myyntisuunnitelma. Jos tarkoituksena on yhdistää verkkokauppaan toiminnanohjaus- tai kassajärjestelmä, se huomioidaan suunnitteluvaiheessa.

2.vaihe

Tuotantovaihe

Suunnitelmien pohjalta rakennetaan verkkokauppa yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotantovaihe rakentuu mikroprojekteista tai osista, joissa huomioidaan käytettävyys, integraatiot, hakukoneoptimointi, sisällöntuotto, media

3..vaihe

Markkinoinnin kytkentä

Kun verkkokauppa on valmis julkaisuun, yhdistetään olemassa olevat markkinoinnin kanavat (Facebook ja Instagramkaupat, Facebook pikseli, Google Ads) verkkokauppaan. 

4..vaihe

Julkaisu ja tuki vähintään 3kk

Nuotion asiantuntijat ovat tukena verkkokaupan aloituksen jälkeen vähintään 3 kuukautta. Yleensä isoimmat käyttöönottoon liittyvät ongelmat ja pienet lisätarpeet ilmenevät ensimmäisien kuukausien aikana. Julkaisun jälkeen alkaa markkinointityö, joka voidaan toteuttaa yhdessä Nuotion Digiluotsi-palvelun avulla. 

5..vaihe