Digiluotsi - markkinoinnin kumppani

Olemme yrityksen tukena kaikessa digitaalisessa viestinnässä. Digiluotsin avulla kehitämme asiakkaan myyntiä ja markkinointia  askel askeleelta

BASIC toteuksen tukena

BASIC-paketti on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa maksetun markkinoinnin toteutuksen ja tarvetta on pienimuotoisille päivityksille verkkosivuilla. Klikkibudjetti (Facebookin ja Googlen kulut) lisätään hintaan sovitun suuruisena.

PRO - kehittämisen tukena

PRO-paketti on tarkoitettu yrityksille, joilla on selkeästi tarvetta kehittää ja kasvattaa myyntiä ja markkinointia aktiivisesti Nuotion asiantuntijoiden kanssa. Klikkibudjetti (Facebookin ja Googlen kulut) lisätään hintaan.

Kansainvälinen ENTERPRISE - johtamisen tukena

Kansainvälistä kasvua tavoitteleva ENTERPRISE rakentaa kohdemarkkinoille mainoskampanjan yhteistyössä paikallisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Klikkibudjetti (Facebookin ja Googlen kulut) lisätään hintaan. Paketti sopii erityisesti yrityksille, joilla on selkeä kohderyhmä/maa ja tavoite testata markkinaa vähintään 6 kuukauden ajan.

Mikko Manninen

kehitysjohtaja, Nuotio Digital Oy
medianomi amk, opettajan pedagoginen pätevyys

Elyn: yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija: Markkinointi ja asiakkuudet

Kouluttaja, markkinointi, asiakkuudet, innovaatiot

INTERNETMARKKINOINTI: Yrittäjän ohjaaminen Facebook ja Google markkinointiin.
HAKUKONEOPTIMOINTI: Yrityksen verkkonäkyvyyden mittaaminen ja näkyvyyden kehittämissuunnitelma, kehityksen ohjaaminen ja mittaaminen.
SOVELLUKSET JA ÄLYRATKAISUT: Älypuhelinsovellukset ja ratkaisut, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, asioiden internet. Luovat ja tehokkuutta luovat projektit tulevaisuutta varten.
UUDET DIGITAALISET INNOVAATIOT: Beacon-majakat, NFC-tägit, QR-koodit, luovat digitaaliset ratkaisut

 

Referenssejä