Woocommerce -verkkokauppa

Woocommerce verkkokauppaprojekti

Woocommerce on monimuotoinen, räätälöitävä verkkokauppa-alusta, joka rakentuu WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. 

Woocommercella on mahdollista rakentaa järeämpään käyttöön tarkoitettu verkkokauppa, joka voidaan integroida käytännössä lähes kaikkiin järjestelmiin kuten taloushallinto-, toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmiin. 

WordPress-projektit

Rakennamme asiakaskohtaiset tavoitteet jokaiselle WordPress –  verkkosivustoprojektille, teemme kustomoituja kokonaisuuksia, joissa tavoitteena asiakkaan olemassa olevan liiketoiminnan kaikki hyödyt saadaan myös digitaaliseen liiketoimintaan. 

Olemme asiakkaan tukena myös konseptin suunnittelu- ja kehitysvaiheessa sekä myynti- ja markkinointisuunnitelmia laadittaessa. Lue lisää.

Wordpress ja Woocommerce logot

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa käydään läpi asiakastarpeet ja lähtötilanne. Päätetään projektin tavoitteet, aikataulut, resurssit ja luodaan projektille raamit. 

1.vaihe

Suunnitteluvaihe

Suunnitteluvaiheessa rakennetaan verkkokaupan konsepti sekä markkinointi- ja myyntisuunnitelma. Jos tarkoituksena on yhdistää verkkokauppaan toiminnanohjaus- tai kassajärjestelmä, se huomioidaan suunnitteluvaiheessa.

2.vaihe

Tuotantovaihe

Suunnitelmien pohjalta rakennetaan verkkokauppa yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotantovaihe rakentuu mikroprojekteista tai osista, joissa huomioidaan käytettävyys, integraatiot, hakukoneoptimointi, sisällöntuotto, media

3..vaihe

Markkinoinnin kytkentä

Kun verkkokauppa on valmis julkaisuun, yhdistetään olemassa olevat markkinoinnin kanavat (Facebook ja Instagramkaupat, Facebook pikseli, Google Ads) verkkokauppaan. 

4..vaihe

Julkaisu ja tuki vähintään 3kk

Nuotion asiantuntijat ovat tukena verkkokaupan aloituksen jälkeen vähintään 3 kuukautta. Yleensä isoimmat käyttöönottoon liittyvät ongelmat ja pienet lisätarpeet ilmenevät ensimmäisien kuukausien aikana. Julkaisun jälkeen alkaa markkinointityö, joka voidaan toteuttaa yhdessä Nuotion Digiluotsi-palvelun avulla. 

5..vaihe