Digitaalisen markkinnoinin eri kanavat haltuun
Tuntuuko, että digitaalisen markkinoinnin suunta on hukassa?

Uutta tehoa sosiaalisen median ja Google markkinointiin

Eikö aikasi riitä Facebook tai Google Ads kampanjoiden rakentamiseen tai suunnitteluun? Nuotio Digital  toteuttaa kampanjat puolestasi ideoidesi pohjalta sekä seuraa kampanjoiden etenemistä päivittäin. Hyödynnämme digitaalisten markkinointikanavien uusimpia toiminnallisuuksia ja optimoimme kampanjat kohti tuloksellista lopputulosta, joka voi olla esimerkiksi ostosten tai kirjautumisen lisääminen.

Palvelumme kattaa sekä maksullisen mainonnan ja muun sisältömarkkinoinnin. Varsinkin uusien yritysten kyseessä ollessa, tai jos yritys tai organisaatio on muutoksen edessä, kannattaa tehdä myös digitaalisen viestinnän tai markkinoinnin suunnitelma, joka toimii laajemmin tukena digitaalista viestintää tehtäessä. Suunnitelmamme ovat käytännönläheisiä oppaita, josta saa nopeasti käsityksen mille digipolulle  kannattaa lähteä – ei pitkäpiimäistä jorinaa tai teoriaa. Digiviestinnän suunnitelma sisältää myös sisältösuunnitelman, jonka kautta sisällöntuotannon rakentaminen pääsee helposti vauhtiin. Yleensä kannattaa tehdä niin, että alussa teemme sisältömarkkinointia yhdessä ja vähitellen vastuu siirtyy asiakkaan väelle itselleen, jotta se on yrityksen itsensä näköistä.

Mainonan pyörittämisessä autamme sen sijaan asiakasta pysyvästi ja teemme strategista yhteistyötä. Teemme kampanjoita mm. Facebookkiin, Instagramiin, Google Adsiin, Youtubeen ja Linkediniin.

Digitaalisen markkinoinnin paketit
Tutustu ja valitse itsellesi sopivin.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!