Nuotio Digital on digitaalisen viestinnän toimisto. Haluamme auttaa yrityksiä ja muita yhteisöjä ottamaan hyödyn ja ilon irti digitaalisesta viestinnästä.

Uusia palveluita ja mahdollisuuksia tulvii ikkunoista ja ovista eivätkä yrittäjät ja yhteisöt erota mikä palvelu sopisi lopulta oman viestinnän ja palveluiden tehostamiseen. Ja vaikka homman hallitsisikin, niin aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Tilanne johtaa helposti siihen, että naulataan ovi digimaailmaan kiinni, lyödään hanskat tiskiin ja irtisanoudutaan “hömpötyksistä” tai korkeintaan otetaan vanha Nokia näppylähanskaan.

Nuotio Digital tuo tähän avun. Autamme asiakkaita löytämään sekä teemme toimivia digiratkaisuja, jotka luovat asiakkaalle kilpailukykyä, tehokkuutta ja tekemisen iloa. Maapallolle on muodostumassa yhä tiiviimpi digitaalisten merien, jokien, purojen ja lampien verkosto. Tätä maailmaa ei kukaan kunnolla tunne, kuten ei tunne kaikkia meriäkään. On kuitenkin olemassa tiettyjä “digitaalisia meritaitoja”, jotka auttavat eteenpäin oli digitaalinen vesistö mikä tahansa.

Palvelut

Nuotio Digital tarjoaa läsnäoloa yritysten arkeen mm. Digimatruusi, -Perämies ja -Kapteeni palveluiden muodossa. Skaala on suunnittelun avusta kokonaisvaltaiseen some-ylläpitoon. Voit myös tilata omalle porukallesi puoli päivää kestäviä digiviestinnän hienopesukoulutuksia ammattiviestijöille sekä tehopesukolutuksia vähän kokemattomimmille Toteutamme isot ja pienet Facebook ja Google mainoskampanjat sekä toteutamme myös perinteisiä verkkosivuja. Haluamme olla digimaailmassa siellä missä uutta tapahtuu ja olemme mukana innovatiivisissa projekteissa, esimerkiksi Beacon-majakoiden toteuttamisessa, virtuaalimaailmojen ja lisätyn todellisuuden hyödyntämisessä, mm. matkailussa ja museoalalla. Testaamme ja tutkimme, jotta asiakkaan ei tarvitse.

Arvoinamme on luotettavuus, nopeus ja järkevä tekeminen. Olemme innokkaana ja motivoituneena ryhtymässä yhteistyöhön asiakkaiden kanssa Pohjois-Suomessa, mutta emme kavahda Ruotsin suuntaa tai Etelä-Suomeakaan. Digitaaalinen maailma on kutistanut etäisyyksiä. Digitaalisilla merillä purjehditaan nopeasti.